MEGNYÍLT A NEVEZÉS

2017 november 15-ről várjuk amatőr, művészeti és diák pályázók jelentkezését, akik a “Biodiverzitás” témakörében szeretnék megalkotni és nevezni újrahasznosított anyagból készített kül- vagy beltéri szobrukat a 2018. évi Trash Art Magyarország versenyre.

 

Az idei évhez hasonlóan a pályaművek ismét Gödöllőn kerülnek először bemutatásra 2018. május 24-én, a Nemzetközi Természetfilm Fesztivál kísérőprogramjaként, majd a kiállítás országszerte több helyszínen is látható lesz.

 

Az amatőr, művészeti és diák pályázók között értékes díjak kerülnek kiosztásra a Fesztivál záró napján, május 27-én.

 

Gödöllőn, a programhoz magyar ökodizájnerek és ökoszobrászok, alkotócsoportok is csatlakoznak, akik saját kiállításon, a Gödöllői Királyi Kastélyban mutatják be az újrahasznosítás és újra használat által készített termékeiket.

 

[tpath_button url=”https://www.trashart.hu/csatlakozz/” style=”default” size=”default” color=”” hover_color=”” bg_color=”” bg_hover_color=”” border_width=”” border_color=”” border_hover_color=”” icon=”fa fa-chevron-circle-right” icon_pos=”left” extra_class=”” animation_type=”none” animation_delay=”500″ target=”_self”]RÉSZLETEK ITT[/tpath_button]

 

A Nemzetközi Természetfilm Fesztivál és a Greenius csapata